Evinizi Kışa Hazırlayın: Kış Dekorasyonu Ürünleri

Soğuk kış günleri kapıdayken eve biraz neşe, biraz sıcaklık ve biraz yeni unsurlar katmanın zamanın geldi! Evinizdeki doğallığı korurken yenilenebileceğiniz, evinizi şık ve kışa biraz daha uygun hale getirebileceğiniz çeşitli ürünler, bir araya getirdik. Evinizin değiştirmeniz için size ilham verecek kış dekorasyonu ürünleri, yazımızda!

Kış mevsiminde yaz mevsiminden farklı olarak evde daha sıcak ve sakin bir görüntü ararız genelde. Bu yıl evinize biraz daha sıcaklık katmak için kapı süslerinden koltuk örtülerine, renkli ve güzel mumlardan kış köşesi koltuklarına kadar çok çeşitli ürünleri tercih edebilirsiniz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) hepimiz eskiye göre çok daha fazla evde zaman geçiriyoruz. Böyle olunca evdeki eksikler daha çok gözümüze çarpıyor, daha fazla şeyi değiştirmek istiyoruz zaman zaman. Kış dekorasyonları, mevsimin soğukluğunun tam tersine daha sıcak ürünlerden oluşur. Dokuları daha zengin, katmanları olan ve mevsim renklerine uygun ürünler sık sık evlerde yer alır.


Kış Dekorasyonu Ürünleri

1-) Koltuk Örtüsü Olarak Battaniye

Kış dekorasyonu ürünleri
Koltuk Örtüsü Olarak Battaniye

Salondaki ortamı biraz yumuşatmak, ortama sıcaklık eklemek istiyorsanız ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Mesela salondaki büyük koltuğun üzerine bir Dekor Battaniye ekleyerek bu havayı yakalayabilirsiniz. Dekor battaniye, aslında sadece dekor değil tabii ki. Koltuğun üzerinde duran o sıcacık battaniye ile keyif dolu akşamlar yaşayabilirsiniz. Kitap okurken üzerinize alabilirsiniz. Battaniye altında dizi, film izleme keyfi için battaniyeyi kullanabilirsiniz!

2-) Modunuzu Değiştirecek Kuru Çiçekler

Kış dekorasyonu ürünleri
Modunuzu Değiştirecek Kuru Çiçekler

Ev dekorasyonunu sade tutmayı seviyor ama yine de odaya biraz farklılık katmak istiyorsanız Kuru çiçek çeşitleri tam size göre! Sevdiğiniz ve evinize uygun olan tarzda bir vazo içerisinde çeşitli kuru çiçekler ile kışa uygun bir görünüm oluşturabilirsiniz. Eğer çiçekleri vazoda kullanmaktan hoşlanmıyorsanız yemek masasında farklı bir görünüm oluşturmak için de kuru çiçek çeşitlerini kullanabilirsiniz.

3-) Romantik Bir Ortam İçin Mumlar

Kış dekorasyonu ürünleri
Romantik Bir Ortam İçin Mumlar

Hem kokulu hem dekoratif olan Mum çeşitleri özellikle kışın evde romantik, sıcak ve huzurlu bir ortam oluşturmanızı sağlar. Loş ışığı ve mum kokusunu çok sevenler bilirler ki en huzurlu, keyifli akşamlar evde mum ışığı eşliğinde otururken sevdiklerinizle muhabbet etmek, film izlemek, uzanıp müzik dinlemek veya lezzetli bir yemek yemektir. Bu yüzden evde birkaç tane mum bulundurmak kış mevsiminde çok daha keyifli akşamlar geçirmenizi sağlar. Eğer evde kendi mumunuzu yapmak isterseniz Kuru Çiçeklerden Dekoratif Mum Yapımı ve Kendin Yap: Portakal Kokulu Mum Yapımı yazılarımıza göz atabilirsiniz!

4-) Şık Bir Dekorasyon İçin Ahşap Avize

Kış dekorasyonu ürünleri
Şık Bir Dekorasyon İçin Ahşap Avize

Farklı ışıklandırma çeşitleri ile evinizde şık görünümler oluşturabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna göre farklı avize çeşitleri ile modern, bohem, klasik ya da romantik ortamlar oluşturabilirsiniz. Böylece evde keyifle vakit geçirebilirsiniz. Evinizi kışa hazırlamak için tercih edebileceğiniz ışıklandırma çeşitlerinden biri de Ahşap Avize seçenekleridir. Bu gibi ürünler, eve sıcaklık katar. Kalın halat ipler ve ahşabın keyifli biçimde bir araya gelmesiyle oluşan ahşap avize çeşitleri evinize bambaşka bir sıcaklık katar, farklı bir hava oluşturur. Kendi avizenizi kendiniz yapmak isterseniz de Canlı Çiçeklerle Avize Yapımı yazımıza göz atmayı unutmayın!

5-) Kanvas Tablo Çeşitleri

Kış dekorasyonu ürünleri
Kanvas Tablo Çeşitleri

Fotoğraflar, bulunduğu ortamın havasını değiştiren ve ortama şıklık katan sanatsal ögelerdir. Kaplumbağa Terbiyecisi Kanvas Tablo gibi bir tabloyu salonunuza asarak mükemmel salon ortamına ulaşabilirsiniz. Bu tarz ürünleri hem sevdikleriniz için hediye olarak hem de kendi eviniz için tercih edebilirsiniz. Kış dekorasyonu oluşturabilmeniz için Ev Dekorasyon kategorisindeki farklı kanvas tablo çeşitlerini inceleyebilirsiniz.

6-) Kışa Hazırlanmaya Dışarıdan Başlamanızı Sağlayan Süsü Çeşitleri

Kış dekorasyonu ürünleri
Kışa Hazırlanmaya Dışarıdan Başlamanızı Sağlayan Süsü Çeşitleri

Kapı Süsü ve çelenk çeşitleri her mevsim için kullanabileceğiniz ürünlerdir. Ayrıca bu ürünler, bir mevsimin gelişinin kutlanışını keyifli şekilde anlatır. Kapı süsü çeşitleri sayesinde konuklarınıza sıcak bir karşılama sağlayan, eve her girişinizde kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olan bir giriş yolunuz olur. . Kış aylarında çiçek açan çok sayıda renkli yıllık çiçek olmayabilir. Ama çeşitli kuru çiçeklere, kuru meyvelere, kozalaklara şans verebilirsiniz. Böylece kapı süsleriyle kışa uygun bir görüntü oluşturabilirsiniz!

7-) En Keyifli Kış Köşesi İçin: Berjer

Kış dekorasyonu ürünleri
En Keyifli Kış Köşesi İçin: Berjer

Evinizin en uygun alanında bir kış köşesi oluşturmak, bütün bir kışı daha keyifli geçirmenizi sağlar. Bir ya da iki tane Papatya Berjer tercih edebilirsiniz. Böylece şık bir orta sehpa ile sıcak ve romantik kış köşenizi oluşturabilirsiniz. Bu köşede geçirdiğiniz vakitte isterseniz Kahvenizi Yudumlarken Okuyabileceğiniz Kışa Yakışacak Kitaplar listemizden bir kitap okuyabilirsiniz. Ayrıca çeşitli dizi ve filmler ile de vaktinizi eğlenceli şekilde geçirebilirsiniz.

8- ) Odun Ateşi Şömine Efektli Dekoratif Lamba

Kış dekorasyonu ürünleri
Ayrıca Odun Ateşi Şömine Efektli Dekoratif Lamba

Evinizi en iyi şekilde kışa hazırlamanızı sağlayacak dekorasyon ürünleri arasında şimdilik son önerimiz: Odun Ateşi Şömine Efektli Dekoratif Lamba! Dikdörtgen, damla ve oval modelleri de olan dekoratif şömine pille çalışan ve evinize huzur getirecek bir üründür. Bu ürün, piller takılıp düğmesine basıldığı anda şömine görüntüsü alır. Böylece siz de zorlanmadan kış dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz!